Societate

Prefectul de Gorj, candidatul PNL la Primăria Târgu-Jiu. Cum își va face campanie

Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, a fost desemnat candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Târgu-Jiu la alegerile locale din 9 iunie.

PNL Gorj a lansat, la sfârșitul săptămânii trecute, candidații la alegerile locale din 9 iunie.

Pentru cele mai importante funcții din județ vor candida senatorul Ion Iordache, la președinția Consiliului Județean Gorj și prefectul Iulian Popescu, la Primăria Târgu-Jiu.

Actualul reprezentant al guvernului în teritoriu a candidat, în alegerile locale din 2020, la președinția Consiliului Județean Gorj.

Iulian Popescu spune că, de această dată, bătălia electorală va fi altfel.

Candidatul PNL a identificat deja principalele probleme cu care se confruntă târgujienii pe care le va aborda în campania electorală.

„Din anumite perspective, campania este mai grea, dar din alte puncte de vedere, este o campanie în care îmi voi concentra atenția și mesajul pe o singură localitate. În 2020, la Consiliul Județean aveam 70 de localități în județul Gorj, fiecare cu nevoile proprii, cu aspirații proprii și cu profile de oameni, fiecare localitate este în sine o unicitate și atunci este greu să te adresezi pentru 70 de localități. De data aceasta, mă voi adresa municipiului Târgu-Jiu și locuitorilor municipiului Târgu-Jiu, mulți dintre ei mă cunosc și cu foarte mulți dintre ei am mai relaționat și până acum. Programul meu pentru Târgu-Jiu are două perspective. Una este de a repara ce s-a distrus în ultimii ani, asta însemnând că trebuie să aducem curățenia pe toate străzile și în toate cartierele Târgu-Jiului. În al doilea rând, trebuie să redeschidem administrația pentru cetățeni și în interesul cetățenilor, trebuie să rezolvăm problema traficului care, deja, este sufocantă pentru populație, cu acțiuni curajoase, bine gândite, punctuale și eficiente. Și să rezolvăm problema poluării pe care o avem în municipiul Târgu-Jiu. În același timp, trebuie să ne ocupăm de proiectele de dezvoltare, de proiectele pe termen lung și am spus că cheia dezvoltării pe termen lung a Târgu-Jiului este Calea Eroilor. Tot ceea ce se întâmplă în orașul ăsta trebuie să aibă în perspectivă în fiecare zi că în jurul Căii Eroilor trebuie să ne dezvoltăm comunitatea. Ea este elementul de identitate unică pe care noi o avem și pentru care oamenii pot să vină din lumea întreagă ca să vadă Calea Eroilor”, spune Iulian Popescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button