Eveniment

Podul de la Stroiești s-a rupt după cutremur! FOTO

Podul din satul Stroiești, comuna Arcani, s-a distrus după cutremurul puternic de luna trecută și nenumăratele replici care l-au urmat. Comuna Arcani a fost, de mai multe ori, epicentrul cutremurelor, iar școlile și bisericile localităților afectate sunt martorele acestui lucru.
Construcția din Stroiești a avut grave deficiente încă din faza de construcție. Presa locală a tot semnalat crăpături apărute în podul ce a fost reabilitat recent, dar degeaba.
Nu este un secret că, podul de la Stroiești este o construcție începută în timpul campaniei electorale pentru locale și finalizată în toamna anului 2021. Construcția a fost afectată de Sohodol, așa cum unii localnici au avertizat deja. De altfel, în vara lui 2021, autoritatea locală a oprit circulația în zonă pentru a putea repara podul făcut din bucăți și criticat de cetățeni. L-au cârpit, iar acum după cutremur, crăpăturile au dispărut dar au lăsat loc unei adevărate rupturi în pod.
Primăria Arcani a primit bani de la Guvern pentru școală nu și pentru această construcție de pe care nici nu s-a uscat bine ,,vopseaua”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button