News

Părintele Răzvan, duhovnicul inimilor, a murit fulgerător la doar 40 ani!

Biserica Ortodoxă Română este în doliu, după ce părintele Răzvan Enache, un duhovnic extrem de iubit și apreciat, a murit subit la vârsta de 40 de ani. Familia, dar și enoriașii sunt împietriți de durere și nu le vine să creadă că cel care le-a alinat sufletele atâția ani nu mai este.


Părintele Răzvan, duhovnicul inimilor, a murit fulgerător. Părintele Răzvan Enache avea o familie superbă pe care o iubea enorm, dar și o parohie care se învârtea după soare. De foarte mulți ani el era paroh la biserica din Cristești I, Protopopiatul Târgu Mureș, unde era extrem de iubit de oamenii din sat care mergeau cu drag la biserică în fiecare zi de sărbătoare.

Pe data de 9 noiembrie, părintele Răzvan a murit subit la vârsta de 40 de ani, lăsând în urmă doi copii fără tată, dar și o comunitate care a rămas acum fără păstor.

„Iubiți credincioși!

Cu durere în suflet, dar cu nădejde în Hristos Domnul, am primit vestea trecerii în veșnicie a fratelui nostru, pr. ENACHE VASILE RĂZVAN!

DUMNEZEU SĂ-L IERTE ȘI SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”
Ceremonia de înmormântare a Părintelui Răzvan Enache a fost programată pentru data de 14 noiembrie 2023, la localitatea Măgura, județul Bacău”, au postat apropiații preotului pe Facebook.

Vestea morții duhovnicului a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut și apreciat, mai ales că nu știau ca acesta să fi suferit de vreo boală.
sursa: RomâniaTV.net

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button