Lifestyle

O tânără din Bumbești Jiu a câștigat peste un milion de lei anul trecut


Firma creatorului de conţinut digital Irina Manea din Bumbești Jiu a avut creşteri de peste opt ori ale cifrei de afaceri şi ale profitului net în 2022 faţă de valorile din 2021, primul an de funcţionare a societăţii, arată calculele Economica.net pe baza datelor pe care le-am obţinut de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Irina Manea (25 de ani) e urmărită de peste un milion de oameni pe Instagram, de peste 700.000 de oameni pe Tik Tok, de 93.000 de oameni pe Facebook şi are peste 600.000 de abonaţi pe YouTube.
Irina Ionela Deaconescu (Manea, după căsătorie) e asociat unic la Irmancrivic Comp, au spus oficialii Oficiului Naţional al Registrului Comerţului la solicitarea Economica.net.

Irmancrivic Comp, înmatriculată la Registrul Comerţului în anul 2021, are ca obiect de activitate principal comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet. Firma a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri netă de 1,15 milioane lei, de cel puţin 8 ori mai mare decât în anul 2021. Irmancrivic Comp a avut un profit net de peste un milion de lei în anul 2022, de peste nouă ori mai mare.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button