NewsȘtiri

O frumoasă cântăreață din Gorj, vacanță de lux în Santorini alături de iubit. Cât au plătit pentru escapadă

După cum știm, vedetele din România se întrec în vacanțe exclusiviste și în destinații de lux, iar ”concurența” este foarte mare! Mira și Levi Elekes au dat lovitura cu o vacanță de lux, pentru care, cu siguranță, au scos din buzunar o mică avere!

Mira și Levi Elekes scot oricât din buzunar când vine vorba despre relaxare, astfel că acest lucru s-a întâmplat și de această dată. Artista și iubitu ei au plecat în Santorini și au ales o cazare fabuloasă, unde au parte de toată intimitatea de care au nevoie. Este vorba despre un hotel cu un design specific din Grecia.

Cei doi au o priveliște superbă, cu care se vor trezi în fiecare dimineață, și un spațiu de cazare de lux, cu tot ceea ce au nevoie.

De asemenea, li s-a pus la dispoziție piscine și un jacuzzi. Imaginile pe care Mira le-a publicat pe rețelele de socializare par desprinse din basme și inclusiv artista a fost impresionată de tot ce a văzut.

 

Vacanțele în Grecia pornesc de la prețuri accesibile pentru toate buzunarele și ajung la cote amețitoare. În ceea ce privește locul în care se află Mira și Levi Elekes, nu oricine își poate plăti o vacanță acolo.

Prețurile diferă în funcție de locul de cazare ales, însă este important de precizat că pornesc de la aproximativ 200 euro pe noapte și pot ajunge chiar și până la peste 600 euro pe noapte, pentru două persoane. La acest preț se mai adaugă costul biletelor de avion și al meselor. Așadar, este clar că Mira și Levi Elekes au scos din buzunar câteva mii de euro pentru această escapadă.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button