News

O cunoscută interpretă de muzică populară din Gorj a dezvăluit motivul primului divorț


Viața sentimentală a Marianei Ionescu Căpitănescu nu a fost roz încă de la început. S-a măritat de tânără, la 18 ani, cu bărbatul despre care a știut de la început că nu e sortitul. A reușit să găsească puterea de a lua decizia să divorțeze și, astfel, și-a refăcut viața alături de actualul soț.

”M-am căsătorit la 18 ani, nu pentru că mi-am dorit, așa s-a întâmplat. Am fost dusă în această direcție și m-am urcat în trenul greșit al căsniciei și mi-am dat seama că trebuie să cobor din acest tren. Am coborât trăgând alarma! Șapte ani a durat prima căsnicie, la început nu mi-am dorit copii, mi se părea că nu sunt pregătită. Apoi am considerat că nu e cazul să am copii pentru că am plecat în această căsnicie cu suspiciuni încă de la început.”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu.

Pe cel de-al doilea soț l-a cunoscut la o petrecere, de Crăciun. Era momentul în care artista voia să schimbe lucrurile în viața sentimentală. În 1998 s-a recăsătorit cu Dan Căpitănescu, în Canada. Inginer mecanic cu invenții patentate, actualul soț avea afaceri profitabile în America. Dragostea pentru artistă l-a făcut să renunțe la tot și să se întoarcă în România, să fie alături de familia lui, lăsând în urmă tot ce a construit timp de 20 ani în Canada.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button