Lifestyle

Nunta de aur organizată la sfârșitul acestei luni, la Târgu Jiu

Autoritățile din Târgu-Jiu organizează în data de 29 iunie 2023 evenimentul „nunta de aur”, dedicat cuplurilor care împlinesc sau au împlinit 50 de ani de căsătorie și au domiciliul în Municipiul Târgu-Jiu. Pentru înscrierea și participarea la eveniment este necesar să se depună o solicitare scrisă la Centrul pentru Informarea Cetățenilor, însoțită de copiile actelor de identitate și a certificatului de căsătorie. Informații suplimentare puteți obține la numărul 0253 216 494, sau la sediul Direcției de Protecție Socială din strada Oltețului nr 5 (fostul Centru Magnolia). Până în acest moment au fost depuse câteva zeci de solicitări pentru participare.

Cei care și-au unit destinele în urmă cu 50 de ani vor încasa un premiu în bani în valoare de 500 lei și vor participa la o petrecere organizată la un restaurant din municipiu. De asemenea, va fi oficiată pentru aceștia și o cununie religioasă.

Organizarea acestui inedit eveniment a devenit o tradiție la Târgu Jiu, iar oamenii apreciază faptul că autoritățile locale se gândesc la aceștia și le pregătesc momente frumoase.

Anul trecut 64 de cupluri și-au reînnoit jurămintele la împlinirea a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button