News

Momente șocante pentru un fost afacerist din Gorj. A fost găsit dormind pe o bancă

Irinel Columbeanu, la origini gorjean, a ajuns în pragul disperării, iar, în trecut, a fost pus în postura de a nu mânca nimic mai multe zile la rând. Cel puţin aşa susţine prietenul său Serghei Mizil.

Irinel Columbeanu, în pragul disperării, momente cutremurătoare pentru fostul milionar. Columbeanu a pierdut o avere de 150 de milioane de euro şi a ajuns să fie găsit pe o bancă, nemâncat de mai multe zile, într-un real pericol. Acum, fostul om de afaceri trăieşte la căminul de bătrâni din Ghermăneşti.

„Toată lumea spune că el bea, că el făcea. El nu mâncase de șase zile, nu mâncase, l-au adus acolo, efectiv, nu mai văzusem așa ceva. Mi se rupea inima, că de aia mă înjură toți. Și au spus că l-au luat de pe o bancă.

Un om care e conștient sau care își păstrează un ban… El a avut multe sute de milioane. Să ajungi să nu mănânci de cinci zile e ceva, nu mai ești conștient. Efectiv, nu mâncase (…) Un om care e în facultățile mintale, nu ai cum așa, te dai peste cap, te apuci de ceva”, a spus Mizil, la Xtra Night Show.

„Ce ați face cu un milion de euro?” a fost întrebarea la care Irinel Columbeanu nu a stat pe gânduri și oferit imediat un răspuns. Fostul om de afaceri a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după ce și-a pierdut averea fabuloasă a ajuns falit, într-un azil.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button