News

Mâine se deschide prima plajă artificială urbană din România. Cât costă biletul de intrare și să închiriezi un șezlong

Dezvoltatorul Forty Management deschide miercuri, 12 iunie, Lagoon Park Bucharest - Lagoon Park - primul proiect de tip Public Access Lagoon (PAL) din Europa, a anunțat compania.

Plaja cu nisip are o suprafață de 11.000 de mp și sunt disponibile 1.50 de șsezlonguri premium și alte 100 VIP. De asemenea, vor funcționa două restaurante cu 1.000 de mp de terase și servire la șezlong. Prețul de închiriere a unui șezlong este de 120 de lei/persoană de luni până vineri și 140 de lei/persoană sâmbăta și duminica între orele 09 și 14.

Între orele 09 și 19, prețul este de 230 lei/persoană de luni până vineri și 280 de lei/persoană în weekend.

Deschiderea primei plaje artificiale dintr-o capitală europeană este programată peste două zile. Investiția a fos de 33 de milioane de euro și face parte din Central District Lagoon City, care este un proeict mixt ce va avea și un hotel Radisson.

„Lagoon Park Bucharest este prima plajă urbană artificială dintr-o capitală europeană, oferind o escapadă idilică din dinamica vieții urbane și un model de armonie între tehnologie și natură. Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de mp într-o oază urbană verde, ce include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de doi metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, două restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și nenumărate alte facilități, de la sporturi nautice până la propriul nostru radio, LagoonRadio”, spune Lucian Azoiței, CEO al Forty Management, pentru economica.net.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button