News

Mai multe eleve s-au luat la bătaie pe stradă şi apoi la şcoală

Două eleve cu vârstele de 16 şi 17 ani, din oraşul Haţeg, au luat-o la bătaie, pe stradă, pe o colegă de 17 ani, pe care au lovit-o cu pumnii şi picioarele, ulterior în conflict intervenind şi sora victimei, care le-a agresat, la rândul ei, pe primele fete, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. Din datele preliminare ale anchetei poliţiştilor, unul dintre motivele care ar fi dus la declanşarea spontană a conflictului de pe stradă ar putea fi faptul că microbuzul cu care elevele fac naveta la şcoală ar fi întârziat din cauza uneia dintre fete.

Potrivit cercetărilor, conflictul a izbucnit pe o stradă din apropierea şcolii în care învaţă cele trei adolescente şi apoi a continuat în incinta unităţii de învăţământ, iar ulterior pe o altă stradă din oraş.

La început, cele două fete de 16 şi 17 ani au lovit-o cu pumnii şi picioarele pe eleva de 17 ani, chiar înainte de a începe ziua de şcoală. Zece minute mai târziu, minora agresată şi-a contactat sora, în vârstă de 23 de ani, cerându-i ajutorul. Tânăra de 23 de ani a venit şi a intrat într-o sală de clasă, unde a agresat-o pe una dintre fetele care i-ar fi lovit sora.

Puţin mai târziu, cele două surori s-au întâlnit pe stradă şi cu o fată de 16 ani, care ar fi participat la agresiunea iniţială, precum şi cu o prietenă a acesteia, ambele fiind lovite cu pumnii şi picioarele.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cercetările urmând a stabili circumstanţele comiterii faptei şi participaţia concretă a fiecărei persoane bănuite”, a precizat IPJ Hunedoara.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button