Societate

Lider din CE Oltenia, pus la zid. „Din punctul meu de vedere, e un circar”

Un fost protestatar pentru Legea nr.197/2021 pune tunurile pe liderul Federației Naționale a Muncii, Constantin Crețan, care a organizat proteste în fața Casei de Pensii Gorj.

ceo

Fostul lider sindical din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Vasile Tivig, sare la gâtul președintelui Federației Naționale a Muncii, Constantin Crețan.

Totul, după ce lideri ai FNM au pichetat, în ultimele săptămâni, în fiecare joi, Casa de Pensii Gorj, cerând demisia conducerii instituţiei pe motiv că nu ia în calcul hotărâri judecătorești de recalculare a pensiilor foştilor mineri.

Vasile Tivig acuză că liderul sindical Constantin Creţan a fost un opozant al Legii nr.197, începând din luna martie 2021.

“Și cu casa de avocatură face numai minuni! Încă un coleg a pierdut procesul pe Legea nr.197. Nu știu cine a câștigat cu acea casă de avocatură. Din punctul meu de vedere, Crețan e un circar și atât”, declară fostul lider sindical Vasile Tivig.

“Tivig habar nu are ce vorbește”.

În replică, președintele Federației Naționale a Muncii, Constantin Crețan, afirmă că avocații pe care i-a contractat nu au pierdut niciun proces pe Legea nr.197/2021.

Sindicalistul amintește că a fost unul dintre inițiatorii protestelor pentru legea de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie.

“Vasile Tivig habar nu are ce vorbește. Inițiatorii protestelor pentru Legea nr.197 au fost Crețan, Dumitru și Bunoaica” spune, în replică, președintele Federației Naționale a Muncii, Constantin Crețan.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button