Societate

Lider din CE Oltenia: Nu văd ce i-a împiedicat să facă ce vrea domnul senator

Președintele Sindicatului Energia Turceni, Eugen Iovan, crede că CE Oltenia ar fi trebuit să predea de mult active autorităților locale inclusiv baza de tratament Săcelu pentru că generează cheltuieli.

Eugen Iovan a reacționat după ce senatorul Ion Iordache a tot spus că activitatea Complexului Energetic Oltenia poate fi diversificată pentru ca societatea să aibă viitor.

Președintele Sindicatului Energia Turceni comentează că “directorul companiei e pus de Ministerul Energiei, Ministerul Energiei este la PNL” și că, în aceste condiții, nu vede ce i-a împiedicat, până acum, pe factorii de decizie de la nivelul Complexului Energetic Oltenia să facă ce a propus senatorul Ion Iordache.

“Eu știu ce are în cap Iordache și vrea să facă și poate să facă ce promite. Nu știu la ce se gândește senatorul. L-am auzit mai de mult pe domnul Iordache că nu vrea compania să diversifice activitatea. Directorul companiei e pus de Ministerul Energiei, care este la PNL, nu văd ce-i împiedică sau ce i-a împiedicat, până acum, să facă ce vrea domnul senator. Dacă e vorba de acele clădiri, la acele obiective, pe care vrea să le dea la comunități, da, trebuiau date de mult, pentru că acelea generează cheltuieli. Să le dea la primării, cum e Baza de la Săcelu. Bănuiesc că la asta se referă domnul Iordache. La alte activități, avem clienți să dăm? Probabil că trebuie făcut un studiu și văzut despre ce e vorba. Domnul senator se zbate, să vedem după alegeri cum iese”, a precizat liderul sindical.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button