Societate

Iordache, despre Romanescu: Este omul pe care nu-l vrem în PNL

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, susține că transferul celor patru primari de la PSD în Partidul Național Liberal nu este o reacție la o posibilă plecare a primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, la Partidul Social Democrat.

Liderii PNL Gorj au anunțat, luni seara, că primarii PSD de la Urdari, Ionești, Prigoria și Bolboși s-au alăturat echipei Partidului Național Liberal înainte de alegerile din 2024. Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, susține că aceste transferuri nu sunt o reacție la o posibilă plecare a primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, la Partidul Social Democrat. Liderul liberalilor gorjeni afirmă că edilul municipiului nu mai este dorit în Partidul Național Gorj. “Marcel Romanescu este omul pe care noi nu îl vrem în PNL. Li-l dăm gratis. Facem și cinste, numai să-l ia ei și să scăpăm târgujienii de el. Despre asta este vorba cu Marcel Romanescu. Nu intră în discuții. Am spus, de la începutul mandatului, că indiferent ce reacții au anumiți oameni care au interese prin politică, doar interesele lor și ale grupului restrâns, pe noi ne interesează să păstrăm alături de noi oamenii integri, oameni care sunt respectați de comunitate, oameni care fac bine comunității. În cazul Târgu-Jiului, nu i-l dorim să fie alături de noi, pentru că nu îndeplinește aceste condiții și locul lui este la PSD. Cei care sunt de acolo să se ducă acolo cu toții și să eliberăm scena politică sau măcar zona liberală de acești oameni care, de-a lungul timpului, au căpușat toate partidele și nu au avut loc oamenii serioși, oamenii care vor să facă cu adevărat treabă în acest partid”, spune Ion Iordache.

Cine va fi candidatul PNL la primăria Târgu-Jiu.

Ion Iordache afirmă că prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, ar trebui să fie primul care să-și asume candidatura la primăria Târgu-Jiu. Partidul Național Liberal nu a luat încă o decizie în ceea ce privește persoana care va intra în bătălia pentru primăria municipiului. „Candidatul este cel pe care îl vor hotărî cei din Târgu-Jiu. În această perioadă, echipa s-a consolidat. Vom prezenta echipa și va vedea toată lumea care este echipa, cât de numeroasă este, cât de competitivă. Deocamdată, avem un președinte care este cel care conduce politic și vom vedea rezultatele pe care le are în perioada următoare. Din punctul meu de vedere, este primul care ar trebui să-și asume această candidatură”, a conchis senatorul.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button