Lifestyle

Interpreta Aura Stoican, declarații exclusive: Ce planuri de viitor are alături de tatăl fetiței sale, consilierul județean Șoșoi!

Frumoasa interpretă de muzică populară, Aura Stoican din Târgu Jiu și cel mai tânăr consilier din cadrul Consiliului Județean Gorj, Daniel Șoșoi, care este și profesor de muzică, trăiesc de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi au devenit pentru prima dată părinți, cu puțin timp înainte de 1 decembrie, anul trecut, iar fetița lor poartă numele de Gloria Maria.

Artista ne-a declarat că s-a recuperat rapid după sarcină și s-a reîntors pe scenă la cinci săptămâni după ce a născut.

„Mă simt foarte bine, mereu am iubit copiii și mi-am dorit copii, iar acum nu fac decât să mă bucur de tot ce trăiesc! Nu o sa iau pauză, am cântat chiar și în noaptea dintre ani, la 5 săptămâni după nașterea fetiței mele, așadar în continuare voi fi acolo unde cei care îmi ascultă și îmi iubesc muzica, își doresc să fiu”, a declarat cântăreața Aura Stoican.

Întrebată despre planurile de viitor alături de tatăl fiicei sale, artista, ne-a transmis că nu se grăbește cu nunta, momentan se pregătesc de botezul micuței Gloria care va avea loc curând.

„Planul nostru de viitor este să ne creștem fetita în liniște și armonie, să îi oferim toată dragostea de care dispunem și în aceeași timp să ne păstrăm și profesiile, sa le îmbinăm pe toate cât se poate de armonios.
Momentan ne-am gândit doar la botezul fetiței noastre, nunta nu este nici o urgență și nici o prioritate neapărat. Mai așteptăm”, ne-a transmis Aura.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button