Lifestyle

Rețeaua de clinici din Deva, cu o cifră de afaceri de 2 MILIOANE de euro, a dat lovitura și la Târgu Jiu!

Dr. Laura Angelescu, medic specialist oftalmolog, a fondat, împreună cu soțul ei, dr. Daniel Angelescu, medic chirurg oftalmolog, prima clinică privată de oftalmologie din Deva, în 2016, fiind piatra de temelie a lanțului de oftalmologie OpticLine-Dr.Angelescu.
Clinica a devenit între timp un reper pe harta medicală a oftalmologiei regionale, extinzându-se cu puncte de optică medicală în toate orașele importante ale județului Hunedoara. A urmat deschiderea următoarelor două clinici, în Petroșani și Lugoj, punând în prim plan satisfacția pacienților. Rețeaua OpticLine-Dr.Angelescu a ajuns în 5 ani, la peste 50 de angajați, și o cifră de afaceri de peste 2 mililoane de euro, scrie capital.ro.
De doar o lună, cei doi soți au deschis un cabinet de optică medicală și la Târgu Jiu ajungând astfel la cabinetul cu numărul 10. Conform acestora clinica din Târgu Jiu este una din cele mai solicitate.
„Optica de la Târgu Jiu, cea mai nouă optică din rețeaua noastră, a împlinit o lună!
Suntem entuziasmați să vă anunțăm că este una din cele mai solicitate optici ale noastre, avem pacienți care ne-au așteptat să ajungem de multă vreme în Târgu Jiu, iar acum putem fi alături de toți locuitorii din zonă, cu ochelari pentru toate nevoile și cu servicii de optică medicală premium.

Succesul presupune multă muncă, sacrificiu și perseverență, iar persoanele care ajung acolo, cunosc pe parcursul acestui drum pasiunea pentru viață și echilibrul între minte, trup și suflet”, au transmis reprezentanții clinicii de la Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button