News

Încă un tânăr reținut în urma scandalului din fața unui fast-food din Târgu Jiu

La data de 22 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Târgu Jiu au depist cel de-al doilea tânăr, de 18 ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, bănuit de infracțiunea de lovire sau alte violențe, săvârșită în seara de 16 ianuarie a.c., pe strada Unirii, din Târgu Jiu.

„La data de 19 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Târgu Jiu, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în seara de 16 ianuarie a.c., pe strada Unirii, din localitate, în fața unui fast-food, a avut loc un conflict spontan, în timpul căruia cel în cauză ar fi exercitat acte de violență împotriva a doi tineri, de 20 și 21 de ani, ambii din municipiul Deva, județul Hunedoara”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Față de acsta a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propuneri legale.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button