News

FOTO. Accident cu 5 victime la Drăgoieni, Tg. Jiu! FOTO

În urmă cu puțin timp pe raza localității Drăgoieni din Târgu Jiu a avut loc un eveniment rutier în urma căruia cinci persoane au suferit leziuni.

“În acest moment intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs in localitatea componenta Drăgoieni in care a fost implicat un microbuz care a parăsit partea carosabila si a lovit un copac.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, o ambulanta SMURD si o autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj, precum si 2 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca din 6 ocupanți ai autovehiculului, unul a rămas încarcerat, iar alți 4 au suferit multiple leziuni.

S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a persoanei incarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat pentru celelalte 4.
Interventia este in dinamica!
Din informatiile pe care le am in acest moment victimele sunt 2 persoane de sex feminin si 3 persoane de sex masculin, toate constiente si cooperante”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button