NewsȘtiri

Fiul a doi electricieni de la Cariera Lupoaia, admis la universități de top din Europa


Răducu Gabriel Vișan, un elev excepțional în clasa a XII-a la Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru, a fost acceptat la mai multe universități prestigioase din Olanda și Belgia.

Deși nu a luat încă o decizie finală cu privire la universitatea pe care o va alege, tânărul de 18 ani, care va împlini 19 ani în toamnă, este descris de profesorii săi drept un model pentru ceilalți adolescenți, fiind considerat empatic, foarte inteligent și creativ.

Răducu a crescut într-o familie solidă care l-a sprijinit necondiționat în parcursul său academic. Părinții săi, amândoi electricieni la Cariera Lupoaia, au fost sursa sa principală de inspirație și susținere. Chiar dacă inițial costurile studiilor în străinătate păreau un obstacol, determinarea și motivația lui Răducu l-au condus la obținerea unei poziții favorabile în procesul de admitere, cu speranța de a obține o bursă completă de studiu.

„Familia mea este un pilon de susținere în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea mea academică și mai ales în procesul de admitere în străinătate. Și mama și tatăl meu sunt electricieni la Cariera Lupoaia și, deși, inițial costurile ne-au copleșit, aceștia m-au determinat și m-au motivat să muncesc pentru a obține o poziție bună în admiterea din străinătate, fapt ce-mi poate oferi o bursă completă de studiu!”, a transmis tânărul pentru paginaolteniei.ro.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button