NewsȘtiri

Fiica lui Roman a vorbit despre soțul unei cunoscute jurnaliste din Târgu Jiu: „Unele persoane așa se nasc, fără empatie, iar lipsa de asumare…”

Catinca Roman a vorbit despre fostul ei iubit, Marian Ionescu, soțul jurnalistei din Târgu Jiu Octavia Geamănu. Catinca Roman are un trecut destul de tumultuos, mai ales atunci când vine vorba despre situația amoroasă, astfel că sunt puțini cei care știu că a avut o relație cu actualul soț al Octaviei Geamănu. Sora Oanei Roman s-a iubit cu foc cu Marian Ionescu, însă nu pentru prea mult timp. Deși s-au despărțit în urmă cu mulți ani, vedeta a spus abia acum care au fost defectele lui ce au determinat-o să pună punct relației lor.

Catinca Roman și Marian Ionescu au format un cuplu în urmă cu ani buni, la scurt timp după ce artistul s-a despărțit de Loredana Groza, în anii `90. Recent, sora Oanei Roman a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost provocată să spună care au fost defectele lui Marian Ionescu care au determinat-o să renunțe la relația cu el. Catinca Roman nu a ezitat și a povestit că au locuit împreună 7 luni, însă cu toate astea îl consideră un bărbat lipsit de empatie și neasumat. Catinca Roman nu s-a sfiit să vorbească despre defectele lui Marian Ionescu, chiar dacă el este într-o relație cu Octavia Geamănu în prezent.

„Inconstanța, lipsa de empatie și neasumarea (n.r: defectele lui Marian Ionescu, care au convins-o să renunțe la relația cu el). Am stat în aceeași casă 7 luni, dar înainte nu s-a întâmplat nimic… știi tu. Am avut o relație la nivel intelectual, sincer. Îl consider un artist extraordinar, fabulos. Mai nou pictează. Mi-a promis că îmi dă două tablouri și am rămas cu promisiunea.’, a declarat Catinca Roman la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button