News

Două TIR-uri românești s-au ciocnit violent pe autostrada M4 din Ungaria

Două TIR-uri românești s-au ciocnit violent, joi dimineaţă, pe autostrada M4 din Ungaria, la kilometrul 31, pe sensul spre Szolnok, în zona orașului Üllő, scrie publicația maghiară Ripost.hu. În urma impactului cumplit, unul dintre șoferi a murit pe loc, strivit în cabină.

Poliția maghiară a anunțat pe site că accidentul s-a produs ieri dimineață, în jurul orei 10.00. Cele două camioane s-au ciocnit la kilometrul 31 al autostrăzii M4, pe sensul spre Szolnok, iar unul dintre șoferi a murit pe loc. În urma impactului, bărbatul a rămas prins între fiare și, potrivit unui comunicat al Autorității de Management al Dezastrelor, a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l elibera pe șofer din cabina strivită.

La fața locului au sosit mai multe ambulanțe, dar și un elicopter de salvare. Din păcate, însă, din cauza rănilor grave suferite, echipajele de prim-ajutor nu i-au mai putut salva viața, conform observatornews.ro.

Cum s-a produs tragedia

Jurnaliștii maghiari de la Ripost.hu au aflat detalii șocante despre circumstanțele în care s-a produs nenorocirea. Un martor a descris filmul tragediei. Potrivit acestuia, unul dintre camioanele implicate în accident, cu numere de înmatriculare românești, a oprit pe marginea autostrăzii din motive tehnice, șoferul așezând triunghiul de avertizare care îi semnaliza prezența pe banda de urgență.

Un alt camion, însă, de asemenea românesc, din motive care rămân să fie clarificate de polițiști, a intrat cu viteză direct în TIR-ul oprit.

Forța impactului a fost atât de puternic, încât volanul i-a tăiat șoferului gâtul, astfel că acesta nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button