News

Două eleve s-au bătut ca în ringul de box din cauza unui băiat. Una dintre victime a ajuns la spital

Două eleve din Roșiori s-au bătut ca într-un ring de box, totul pornind de la un băiat. La scenele de o violență incredibilă au asistat și alți colegi care râdeau și le filmau.

Două eleve din Roșiori au devenit subiect de distracție pentru zeci de colegi, după ce s-au bătut ca și când viața lor depindea de asta, din cauza unui băiat. Adolescentele și-au reglat conturile așa cum au crezut ele că este cel mai bine.

Un băiat a devenit mărul discordiei dintre două fete din Roșiori. Cele două eleve și-au împărțit pumni și s-au păruit, în timp ce bătaia lor era atent supravegheată de alți elevi.

Nu a durat mult de când cele două eleve au ieșit pe poarta școlii, că bătaia a început. Doar un coleg a încercat să le despartă, întrucât ceilalți erau prea ocupați să le vadă cum se încaieră.

Mai mult decât atât, se pare că cele două fete au mai avut parte de discuții aprinse din cauza acestui băiat și în urmă cu ceva timp, dar lucrurile au rămas nerezolvate. Spectacolul oferit de cele două fete i-a distrat teribil pe ceilalți colegi care le aplaudau și chiar le încurajau să arate ce pot. Protagonistele au vârsta de 15 și de 16 ani și sunt eleve ale liceului Virgil Madgearu. Incidentul violent a avut loc ieri, 1 februarie, iar apelul la 112 a fost făcut la ora 14:44.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button