Politică

Crede că prefectul va fi demis. Primar: A întrecut regula bunului simț

Primarul PSD al comunei Turburea, Ion Bârca, susține că prefectul liberal al județului Gorj, Iulian Popescu, va fi schimbat din funcție.

Ion Bârca consideră că Iulian Popescu “a întrecut regula bunului simț”, atunci când a dat ordin corpului de control să facă verificări la Consiliul Județean Gorj și l-a amendat cu 5 mii de lei pe președintele Cosmin Popescu.

Primarul social-democrat al comunei Turburea crede că prefectul liberal al județului Gorj va fi schimbat din funcție.

“A fost pus pe criterii politice, tot pe criterii politice va fi dat și jos. E pălăria prea mare pentru el funcția de prefect”, afirmă edilul. Ion Bârca îi transmite prefectului PNL de Gorj “să-și revizuiască atitudinea”,  „să-și vadă de treaba lui”. “Până la urmă, cred că stăpânii lui ar trebui să-i spună să șadă cuminte”, a mai comentat  primarul comunei Turburea. Primarului PNL al comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, i se pare normal ca prefectul să verifice legalitatea documentelor și la Consiliul Județean Gorj. În ceea ce privește scandalul apărut între șeful social-democrat al județului, Cosmin Popescu, și prefectul liberal, Iulian Popescu, Cotojman consideră că este doar “o confruntare a titanilor din Gorj”. Cu toate acestea, nu îl vedeau ochi buni, având în vedere că PNL și PSD formează coaliția de guvernare.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button