Societate

Continuă disputa dintre primarul Târgu-Jiului și prefect.” Este urmașul lui Ion Creangă”

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, nu renunță la locația propusă pentru realizarea stației de sortare și tratare a deșeurilor, în pădurea dintre cartierul Bârsești și comuna Lelești.

Marcel Romanescu a reacționat după ce prefectul Iulian Popescu a spus că stația de sortare și tratare a deșeurilor ar trebui amplasată în zona de sud a municipiului Târgu-Jiu, spre Drăguțești sau Dănești.

Edilul nu agreează această variantă.

“Apreciem propunerea domnului prefect. Sperăm să vină și cu o locație clară. Zona sud a municipiului presupune și zona Romanești, presupune și Drăguțeștiul și Dăneștiul. Sperăm că are specialiști bine pregătiți să ne spună locația. (…) Demersurile noastre continuă, indiferent de ce spune domnul prefect, dânsul este urmașul lui Ion Creangă. Nu are nimic altceva decât povești. Aceste povești eu le-am citit maximum până în clasa a patra. Mi-aș dori să vină cu ceva concret, nu cu povestioare”, afirmă edilul. Și Consiliul Judeţean Gorj a anunțat că va prelua cu titlu gratuit un teren pentru realizarea unei stații de sortare și tratare a deșeurilor. Marcel Romanescu spune că proiectul Primăriei Târgu-Jiu este independent de cel a șefilor județului. “Nu se suprapun cele două proiecte. Sunt proiecte independente. Vom găsi cea mai bună soluție în așa fel încât să respectăm ceea ce spune Uniunea Europeană. O stație de sortare și tratare a deșeurilor trebuie să fie unică pe raza unui județ”, a precizat primarul Târgu-Jiului.

Articole asemănătoare:

2 Comentarii

  1. Sa mai facă gropi de gunoi și în alta parte , spre Turcinesti , spre Rugi , atunci când face lumea un grătar în curte sa vadă ce frumos este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button