News

Clipe înfiorătoare înainte de nuntă! 12 oameni au murit după ce au băut alcoolul pregătit pentru eveniment

O zi care ar fi trebuit să fie plină de bucurie și sărbătoare s-a transformat într-un coșmar în Subang, Java de Vest, Indonezia. Într-un eveniment tragic, 12 indonezieni și-au pierdut viața după ce au consumat alcoolul pregătit special pentru nuntă. Ceea ce trebuia să fie un moment de fericire a devenit o tragedie îngrozitoare pentru familiile și prietenii celor decedați.

Victimele, cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, au fost afectate de alcoolul de contrabandă achiziționat special pentru evenimentul festiv.

Deși majoritatea indonezienilor practică o formă moderată de Islam, alcoolul este disponibil în comerț în marile orașe. Cu toate acestea, din cauza taxelor ridicate, sticlele devin inaccesibile pentru mulți, determinându-i să se îndrepte către băuturi alcoolice fabricate ilegal, care pot fi periculoase pentru sănătate.

Un bebeluș a murit, după ce părinții i-au dat să bea alcool cu biberonul

Un bebeluș de doar patru săptămâni a fost găsit mort în urma unui act inexplicabil. Părinții, Simon Colvin, în vârstă de 25 de ani, și Sydnei Moran Dunn, în vârstă de 24 de ani, sunt acum în centrul unei anchete pentru crimă, fiind acuzați că și-au ucis propriu prunc.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button