News

Clienții care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să îl distrugă

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a retras de la vânzare, la solicitarea furnizorului, un anumit tip de ulei, comercializat în rețeaua de magazine Mega Image. Este vorba despre „Gaea, Ulei de masline extravirgin pentru salata 500ml”, cu numărul de lot L4009, având data de expirare iulie 2025.

„Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, urmând principiul precauției de contaminare încrucișată cu un alt lot la care s‐a detectat prezența pesticidului „clorpirifos”. Menționăm ca lotul L4009 cu termenul de valabilitate: Iulie 2025, nu s‐a detectat pesticidul „clorpirifos”, au transmis reprezentanții ANSVSA.

 

În aceste condiții, clienții care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să îl distrugă sau să îl returneze în magazinele de unde l-au cumpărat. Pentru a-și primi banii înapoi, oamenii trebuie să prezinte bonul fiscal. Data limită până la care se poate face returnarea produsului cu datele menționate mai sus este 24.05.2024.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button