Politică

Cine va coordona, la Gorj, campania AUR pentru alegerile prezidențiale

Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la președinția Consiliului Județean Gorj, Adrian Zorlescu, a fost numit coordonator al campaniei pentru prezidențiale în județ.

Alianța pentru Unirea Românilor este primarul partid care a început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale programate pentru data de 24 noiembrie.

Oamenii lui George Simion de la Gorj merg, în această perioadă, prin localitățile din județ pentru a prezenta programul electoral al candidatului AUR la președinția României.

“Planul Simion” cuprinde o serie de promisiuni printre care și construirea a 1 milion de locuințe, care să le fie vândute românilor cu doar 35.000 de euro. 

“Săptămâna trecută, am fost împuternicit ca și coordonator al campaniei pentru prezidențiale a domnului președinte George Simion și, de săptămâna aceasta, am început acțiuni de informare a cetățenilor privind candidatura domnului președinte George Simion prin împărțirea de pliante în localitatea Târgu-Cărbunești, urmând ca să luăm pe rând fiecare localitate din județul Gorj. Domnul George Simion și-a anunțat candidatura din timp, ca oamenii să aibă timp să analizeze programul acestuia și dorește ca să informeze cetățenii privind Planul Simion. Ținând cont că eu sunt inginer constructor și pot să prezint credibil proiectul domnului Simion privind partea de imobiliare, adică cele două categorii, atât partea de construcții a locuințelor, dar și partea de refinanțarea a creditelor imobiliare, ne vom axa pe aceste puncte din proiectul domnului Simion”, spune Adrian Zorlescu.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button