News

Cine este fostul baschetbalist, acum potent om de afaceri, ce a deschis un restaurant extravagant

Caius Covrig a deschis un restaurant de lux în Braşov, Kayus Lounge Brasov, situat pe Șirul Livezii. Milionarul român care a părăsit Statele Unite pentru România, şi-a lansat o nouă afacere, de această dată în Brașov. Caius Covrig deţine şi un hotel de lux în Buşteni.

Caius Covrig, în vârstă de 27 de ani, a lăsat baschetul de performanţă pentru afaceri. El locuieşte acum în România, după ce în perioada în care a făcut baschet de performanţă a locuit în Statele Unite.

Tânărul a mărturisit că l-a surprins, atunci când s-a întors în România, snobismul oamenilor. „De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai. Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig, la podcast-ul Fiță cu Adiță, conform Antena Sport.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button