News

Cel mai apreciat serial de la Netflix revine cu un nou sezon

După o așteptare palpitantă, serialul cel mai anticipat de pe Netflix, „Emily in Paris”, revine pe micile ecrane cu sezonul 4. La momentul lansării, a strălucit în ochii utilizatorilor, obținând un succes remarcabil. Doi ani mai târziu, Lily Collins, actrița principală, a confirmat că povestea va continua cu mai multe sezoane. În urma primelor declarații ale actorilor despre sezonul 4, au apărut și primele imagini, alimentând și mai mult entuziasmul fanilor.

”Emily revine cu adevărat la ea însăşi, se afirmă, devenind mult mai puternică alături un stil care reinterpretează codurile modei pariziene. Şi motto-ul nostru a fost evident să ne distrăm, dar să ne asumăm şi riscuri mari”, a spus Marylin Fitoussi.

Emily, Mindy, Gabriel, Camille, Sylvie, Luc, Julien și Alfie se întorc pe micile ecrane în sezonul 4 din „Emily in Paris”. După evenimentele dramatice de la nunta nereușită a lui Camille și Gabriel, Emily, interpretată de Lily Collins, se află într-un impas: simte o puternică atracție pentru ambii bărbați, dar Gabriel așteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar temerile lui Alfie cu privire la Emily și Gabriel s-au confirmat.

Sezonul 4 din „Emily in Paris” va fi lansat pe Netflix în două etape, o practică familiară pentru alte seriale populare de pe platforma de streaming. Producătorii au dezvăluit recent că primele episoade vor fi disponibile începând cu 15 august, urmând ca ultimele episoade să fie lansate pe 12 septembrie. Întrebat dacă acesta este finalul seriei, creatorul Darren Star nu a confirmat existența altor sezoane, dar a sugerat că povestea are multe de dezvăluit și că nu este încheiată încă.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button