Societate

Ce a pățit un candidat la o primărie din Gorj. “Am intrat în cuibul de viespii”

Candidatul AUR la Primăria Godinești, liderul sindical Nicu Bunoaica, acuză că adversarii politici i-au rupt afișele electorale pe care le-a pus pe casa unui cetățean, având acordul acestuia.

Nicu Bunoaica acuză că foști consilieri locali s-ar fi coalizat împotriva sa în această campanie electorală pentru alegerile locale din 9 iunie.

Liderul sindical crede, însă, că locuitorii comunei vor o schimbare. Candidatul AUR la Primăria Godinești acuză că adversarii politici i-au rupt afișele electorale pe care le-a pus pe casa unui cetățean, având acordul acestuia.

„Într-adevăr, am avut probleme. Am afișat câteva postere cu candidații la consiliul județean, cu alegerile locale, cu primarul, cu mine, și dimineață le-am găsit rupte. Să știți că eu merg prin sat și vorbesc personal cu oamenii și le spun ce au și ce vor avea, dacă vor alege persoana potrivită. Oamenii sunt foarte nemulțumiți. Se uită în spate și spun “A avut multe mandate și n-a făcut nimic, ne-a mințit până acum și vrem o schimbare”. Eu le-am spus că vreau, în primul rând, să atrag tineretul aici, după aceea, cu ajutorul investițiilor vor repopula și, după aceea, vom dezvolta comună.

Toate problemele le vom rezolva pe finanţare locală sau pe proiecte europene. Sunt și fermieri care n-au drumuri să ajungă unde au nevoie, se chinuie să ajungă la locație să aibă grijă de animale. De afișe nu știu cine le-a rupt, dar oricum am intrat în cuibul de viespii, pentru că foștii consilieri s-au împrăștiat pe la alte partide,Partidul Romilor, UDMR, în care știu sigur că vor lua un post de consilier, pentru că este un partid mic și li se va da, adică să spună că nu fac discriminare, dar ei sunt aceeași oameni. S-au coagulat împotriva mea”, spune liderul sindical.

“Sunt disperați”.

Nicu Bunoaica este convins că afișele electorale ale AUR au fost rupte, pentru că adversarii săi politici consideră că are șanse de a câștiga Primăria Godinești.

“Ei cred că dacă noi vom lua primăria sau consilierii, vom face ce vor ei? Vom face ce e bine pentru localitate, nu pentru interesele personale. Nu mai doresc să se şifoneze bani prin islazuri, prin terenuri de fotbal. Adică, oamenii n-au drumuri, n-au nimic și noi sifonăm banii în toate prostiile din Godinești. Ei sunt disperați acum. Le este foarte mare teamă, de aia s-au și împrăștiat. Unul la PNL, altul la celelalte partide, ca să ia consilieri. Coman crede că va mai fi primar. Din punctul meu de vedere, cred că va avea o mare surpriză, pentru oamenii nu-l vor agrea. Mulți oameni vor schimbarea. Eu am spus, omul ăsta nu a fost rău sufletește, e un om cu care poți vorbi, dar nu a făcut nimic, dar nu putem lăsa un om care să asculte la tine și atât. Sunt multe probleme de rezolvat în această comună”, a conchis sindicalistul.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button