News

Câți euro costă un parfum de 50 ml făcut de fosta cumnată a unui afacerist gorjean. Bruneta a dat lovitura!

După ce a părăsit România acum aproape 15 ani, Ramona și-a făcut un nume în lumea modei și a afacerilor în Dubai. La doar 20 de ani, Ramona Gabor și-a luat inima în dinți și a decis să își înceapă o nouă viață peste hotare. Plecând din România, ea s-a mutat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Acum, la vârsta de 35 de ani, Ramona strălucește în lumea modei și a afacerilor într-atât de mult, încât ideea de a reveni în țara natală nu își mai găsește loc în planurile ei.

Cu peste 200.000 de urmăritori pe pagina ei de Instagram, Ramona Gabor își promovează activ linia sa de parfumuri, care devin tot mai populare.

Parfumurile de 50 ml sunt disponibile la prețul de 100 de euro, în timp ce cele la 100 ml pot fi achiziționate la prețuri începând de la 115 euro și ajungând până la 179 euro. De exemplu, parfumul „I am on top of the world” poate fi achiziționat la prețul de 115 euro pentru varianta de 100 ml, în timp ce „I am a goal getter” se găsește la prețul de 179 de euro pentru aceeași dimensiune.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button