News

Buletinele de vot de la o secție de votare din Bălești nu au ajuns nici până acum la BEJ

„Ținând cont de imaginile apărute în spațiul public, cu privire la desigilarea celor 2 camioane în care sunt depozitați sacii cu buletinele de vot din județul Gorj, reprezentanții Biroului Electoral de Circumscripție județean nr. 20 Gorj fac următoarele precizări:

1. Au fost predați sacii cu buletinele de vot de la Biroul Electoral de Circumscripție Comunală nr. 67 – Tânțăreni;

2. Au fost ridicați sacii cu buletine de vot de la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 1 Târgu Jiu pentru că s-a omis, la secția de votare 53, consemnarea voturilor exprimate pentru competitorii electorali aflați la pozițiile 10-11, privind alegerile pentru CJ Gorj.

Menționăm că Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 1 Târgu Jiu nu a ajuns la BEJ pentru a preda buletinele de vot, însă sacii cu buletinele de vot de la secțiile de votare din municipiul Târgu Jiu au fost depozitați în camioanele în care se află toate buletinele de vot din județul Gorj.

Mai trebuie să ajungă la BEJ buletinele de vot de la Circumscripția Electorală Comunală nr. 16 – Bălești”, a transmis Iani Gârbaciu reprezentant al Biroului Electoral Județean. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button