News

Bărbat din judeţul vecin, condamnat definitiv pentru violarea unei fetițe de 9 ani

Curtea de Apel Craiova a respins, ieri, apelul formulat de un bărbat de 52 de ani, din comuna Breasta, condamnat la 14 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol. Potrivit oamenii legii, în iunie 2022, bărbatul a violat o copilă de 9 ani, care este fiica concubinei sale. Procurorii au precizat că violul a fost comis prin” constrângere fizică şi psihică”. Inculpatul a fost încarcerat pe 3 august 2022, iar de atunci nu a mai ieşit din arest.

Poliţiştii doljeni au precizat că minora de 9 ani a fost agresată pe 23 iulie 2022. Plângerea a fost făcută de mama victimei pe 2 august 2022.

Pe data de 3 august 2022, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de viol. A doua zi, inculpatul a fost arestat preventiv. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Craiova. Inculpatul a fost trimis în judecată în septembrie 2022, în stare de arest preventiv. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova, instanţă care s-a pronunţat pe 5 iulie 2023. Bărbatul a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru infracţiunea comisă.
În plus, judecătorii i-au interzis inculpatului să comunice sau să se apropie de persoana vătămată timp de 5 ani după executarea pedepsei. De asemenea, instanţa a dispus ca inculpatul să-i achite persoanei vătămate suma de 200.000 lei drept daune morale.

Hotărârea Judecătoriei Craiova a fost atacată cu apel de bărbatul condamnat la Curtea de Apel Craiova. Luni, pe 29 ianuarie, instanţa a respins apelul inculpatului ca nefondat.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button