NewsȘtiri

Atât a mai rămas din restaurantul Amanda din Gorj unde a filmat celebrul Nicolas Cage! FOTO


Cunoscutul restaurant Amanda din Câmpu Mare Gorj a fost mustuit de flăcări. 

Imobilul care se întindea pe două nivele a ars complet sâmbătă dimineață. 

Aici au fost filmate câteva scene din filmul Ghost Rider 2 cu celebrul actor Nicolas Cage. Reamintim că momente importante din pelicula cinematografică au fost filmate și în Cariera Roșia. 

“La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci a fost sesizată prin apelul 112 de un participant la trafic, cu privire la faptul că, la cabana de lângă intersecţia D.N. 67 – Câmpu Mare, din comuna Bengeşti Ciocadia, a izbucnit un incendiu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, la un imobil nelocuit, aflat în stare de conservare, ce aparţine unei femei, de 28 de ani, din comuna Baia de Fier, se propagă un incendiu.

La faţa locului au acţionat trei autospeciale din cadrul I.S.U. Gorj, pentru stingerea incendiului.

Imobilul este construit pe două nivele, pe structură de lemn, cu acoperiş din carton bituminat, pe o suprafaţă de aproximativ de 400 mp, fiind distrus în totalitate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 45.000 de lei, în curs de estimare exactă.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea faptei de distrugere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button