Societate

Atac dur la adresa unui supraveghetor al CE Oltenia.” Este o rușine!”

Consilierul municipal AUR, Eduard Lădaru, pune tunurile pe Luminița Popescu, membru în Consiliul de Supraveghere al Complexul Energetic Oltenia.

Eduard Lădaru acuză că rectorul Universității” Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, Luminița Popescu, nu-și îndeplinește atribuțiile în ceea ce-i privește pe cei din directoratul Complexului Energetic Oltenia în calitate de supraveghetor al companiei.

Consilierul municipal AUR afirmă că liderii partidelor aflate la guvernare” joacă alba-neagra” cu compania energetică.

“Este un joc de-a alba neagra, din păcate, pe care-l vedem și la liderii noștri politici, și la domnul Weber, și la domnul Iordache. PNL și PSD fac un joc de-a alba neagra și-l fac inclusiv în orice fel de decizii ar lua ei, un joc susținut și de Guvernul României. Au pus în Consiliul de Supraveghere niște oamenii, PSD are majoritate acolo, că a apărut domnul Weber și și-a asumat, și pe doamna Luminița Popescu, care este rectorul universităţii și mai mulți de acolo din Consiliul de Supraveghere. Doamna Luminița Popescu este o rușine pentru CEO și este o rușine pentru faptul că ocupă o asemenea funcție, pentru că nu-și îndeplinește atribuțiile în mod corespunzător.

Să-i supravegheze pe cei din directorat care fac toate aceste anomalii din punct de vedere juridic și trebuia să-i tragă la răspundere și poate să pună pe ordinea de zi și cred că, fiind din județul Gorj, lăudându-se mereu că este o persoană excepțională, extraordinară, rector al universității, practic, ocupând această funcție nu face altceva decât să-și bată joc de județul Gorj. Și de asta o menționez în special pe dumneaei. Sunt 7, dar dumneaei este rectorul universității, se laudă că e mare cercetătoare, se laudă că face bine comunității și, totuși, este o catastrofă acolo, în funcția de membru al Consiliului de Supraveghere. Noi nu putem să ne batem joc de salariații CEO și de CEO, lăudând-o pe doamna Luminița Popescu, care ocupă funcție acolo și, spre rușinea dumneaei, nu face nimic”, spune avocatul.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button