NewsSocietate

Andreea din Gorj este studenta la Medicină, găsită moartă într-un apartament din Timișoara. Iubitul a ucis-o într-o criză de gelozie

Andreea, studenta la Medicină locuia în acel apartament din Timișoara împreună cu iubitul, sora și verișoara lui.

Una dintre fete a făcut descoperirea îngrozitoare, ieri seară, în apartamentul de la etajul șase, situat în zona Gării de Nord din Timișoara.

Fără să bănuiască ceva, fata a mers în una din camere, însă ușa era blocată. A forțat clanța, iar când a deschis ușa a văzut-o pe tânăra de 21 de ani, fără suflare, întinsă pe pat și cu pete de sânge pe bluză. A sunat imediat la 112.

La fața locului au ajuns imediat medicii de pe ambulanță, care, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru tânără. Era deja decedată de câteva ore. La scurt timp au fost alertați și criminaliștii.

Vestea decesului studentei a venit ca un șoc uriaș pentru familia ei din Padeș, Gorj.

Iubitul studentei, agresorul Mirel Dragomir, tot în vârstă de 21 de ani, student la Medicină și Teologie, și-a recunoscut fapta cumplită și a fost dus la audieri.

În fața anchetatorilor, tânărul și-a recunosc fapta. El a povestit oamenilor legii faptul că a recurs la acest gest în urma unui conflict spontan între el și iubita sa.

Urmează să fie audiată și verișoara lui, studentă la Facultatea de Sport, anul 1.

„Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângǎ EL… nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic! Drum lin către stele, verișoara mea iubită!”, a scris verișoara victimei pe pagina sa de Facebook.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button