News

Adrian s-a întors la Kaufland pentru a-și cere banii înapoi pe un pepene necopt

Zilele acestea, Adrian s-a dus la Kaufland să-și cumpere un pepene roșu. Marea lui surpriză a fost când a ajuns acasă, l-a tăiat pe jumătate și a observat că nu ar fi avut cum să-l consume. Nu era deloc copt, iar să aștepte nu era o variantă.

Enervat că a dat 14 lei pe un produs, a mers cu pepenele înapoi la magazin, dar și cu bonul fiscal. A filmat tot procesul și a distribuit imaginile pe rețelele de socializare. La scurtă vreme după postare, clipul a devenit viral.

 

Clientul a luat pepenele, l-a pus într-o sacoșă și s-a îndreptat direct spre magazinul de unde a luat produsul, spunând: „Mă duc la supermarket cu acest pepene, pentru că nu este copt, să văd dacă îmi dă banii înapoi pe el”.

Nu se aștepta chiar să își recupereze suma cheltuită, de aceea a și filmat inclusiv dialogul pe care l-a avut un angajata de la relații cu clienții:

“– Sărut mâna, am și eu o situație mai delicată. Am cumpărat pepenele acesta astăzi și nu știu cum procedăm cu el pentru că nu e copt. Practic, am dat banii degeaba pe el. Am aici și bonul. Au mai fost oameni care au venit și au returnat pepeni?

-Din moment ce dumneavoastră l-ați cumpărat și nu este în regulă, obligația noastră este să vă dăm banii pe el.

-Serios? Așa simplu?”, au discutat cei doi.

În secțiunea de comentarii, mai mulți clienți de la Kaufland s-au plâns că au trecut prin aceeași situație. Totuși, ei nu au avut inspirația de a proceda ca Adrian. Iată câteva dintre reacțiile pe care le-a stârnit clipul său:

„Felicitări, așa trebuie făcut! Eu, din păcate, am aruncat vreo 6”, „Eu, care am aruncat la greu în acest an, îmi vine să cumpăr acum doar ca să returnez”, „Drumul dus și întors e mai mult de 14 lei”, „Ceream 20 de lei extra pentru deranj”.

Clientul a fost și criticat pentru că a îndrăznit să meargă la Kaufland să-și ceară banii înapoi. Un individ i-a spus: „Te-ai făcut de râs pentru 14 lei!”.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button