Politică

Acuză că PNL și PSD fac teatru ieftin la Târgu-Jiu

Coordonatorul AUR Gorj, Ionelia Priescu, îi acuză pe liberalii și social-democrații gorjeni că” joacă teatru”, acuzându-se reciproc de ilegalități la vot.

Ionelia Priescu a reacționat după ce PNL a cerut la Biroul Electoral Județean Gorj renumărarea voturilor pentru primăria municipiului și consiliul județean.

În plus, au apărut acuzații de fraudare a votului de duminică. Coordonatorul AUR Gorj îi acuză pe liberalii și social-democrații gorjeni că” joacă teatru”, acuzându-se reciproc de ilegalități la vot.

“Este doar un can-can. Cred că vă aduceți aminte că, acum câteva luni, noi, cei de la AUR Gorj am făcut un protest mare în fața sediului PSD și atunci ne-am exprimat nemulțumirea vizavi de decizia de a se face aceste alegeri comasate, pentru că eram conștienți de faptul că prin comasare se va ajunge la fraudarea votului. Au fost situații povestite de oamenii noștri pe care i-am avut în secții care clar lăsau loc de fraudare, însă atât PSD, cât și PNL, adică acest partid comasat au decis să se facă alegeri comasate tocmai pentru că au urmărit fraudarea alegerilor europarlamentare.

Acum, efectiv Iulian Popescu este nemulțumit că se află sub Romanescu. Ei ar fi trebuit, în momentul în care s-a luat decizia de comasare a alegerilor, să se ducă la București și să protesteze. Acum, este degeaba! Partidele lor au creat contextul de a se frauda alegerile. Ați văzut câte voturi la europarlamentare au fost declarate nule. Așa că ceea ce fac ei acum este un teatru ieftin și atât”, a precizat Ionelia Priescu.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button