NewsȘtiri

Acțiune a salvamontiștilor gorjeni în masivul Parâng! FOTO

Asociația Salvatorilor Montani Gorj au organizat o acțiune de refacere a marcajelor turistice din masivul Parang cu plecare din Radosi și Crasna către vârful Parangul Mare.
 
„Acțiunea a fost organizata de Asociația Salvatorilor Montani Gorj printr-un proiect finanțat din bugetul Consiliului Județean Gorj pe anul 2024 și a beneficiat de sprijinul Salvamont Gorj și al unui inimos grup de voluntari din întreaga țara.
 
Salvamontiștii au folosit pentru realizarea marcajelelor turistice, în premiera nationala, vopsea foto luminescenta care sa asigure sprijin turiștilor și pentru orientarea pe timp de noapte.
 
Vopseaua pentru aceste prime teste a fost oferita de catre S.C. TOPICROLL S.R.L. ,unic importator si distribuitor in Romania a produselor LUMINOKROM, www.luminokrom.com și are o larga aplicabilitate în vopsirea marcajelor rutiere , a pistelor pentru biciclisti sau pentru pietoni.
 
Mulțumim pentru sprijinul acordat de către S.C. Spafi Impex SRL din comuna Crasna Gorj .
În combinație cu elementele reflectorizante se reușește astfel folosirea tuturor elementelor posibile care pot oferi un sprijin în orientarea dupa marcaj și pe timp de noapte”, se arată pe pagina Dispeceratul National Salvamont. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button