News

5 eleve din Gorj, la Olimpiada “Cultură și spiritualitate românească” de la Baia Mare

La Baia Mare, județul Maramureș, in perioada 22-26 mai 2024, s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei „Cultură și spiritualitate românească”.

Lotul județului Gorj a fost format din cinci elevi:
– Păuna Maria Alexandra, clasa a lX-a (Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu);
– Popescu Maria-Andreea, clasa a X-a (Colegiul Național ,,Spiru Haret” Târgu Jiu);
– Căldărușe Ana-Maria, clasa a Xl-a (Colegiul Național ,,Spiru Haret” Târgu Jiu);
– Iștoc Anamaria Roxana, clasa a XII-a (Colegiul Național “George Coșbuc” Motru);
– Zorilă Anna-Maria, clasa a Xll-a (Colegiul Național “Spiru Haret” Târgu Jiu).

Lotul a fost însoțit de către doamna profesor Oae Marilena. Eleva Păuna Maria Alexandra, de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, coordonată de către profesorii Brînzan Claudiu, Stanciulescu Florentina, Pîrvulescu Marinela, a obținut Mențiune M.E..

Eleva Popescu Maria-Andreea, de la Colegiul National ,,Spiru Haret” Târgu Jiu, coordonată de către profesorii Păunescu Gretuta, Păunescu Felicia și Manescu Alexandra, a obținut locul III.
Eleva Căldărușe Ana-Maria, de la Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu, coordonată de profesorii Cosma Cristina și Păunescu Felicia, a obținut Premiu Special.

Eleva Iștoc Anamaria Roxana, de la Colegiul Național „George Coșbuc” Motru, coordonată de către profesoarele Mustață Ana-Daniela și Căpățînă Delia, a obținut Premiu Special.
Eleva Zorilă Anna-Maria, Colegiul Național Spiru Haret Târgu Jiu, coordonată de profesoarele Popescu Georgeta și de Păunescu Felicia, a obținut Premiu Special din partea Episcopiei Ortodoxe Române.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button