News

Vouchere de masă și vacanță 2024. Schimbare importantă pentru angajații care primesc astfel de tichete

Angajații vor putea primi tichete de masă, vacanță, cadou sau culturale și pe suport electronic. Legea nr 87/2024 a fost publicată în Monitorul Oficial, în data de 12 aprilie 2024.

Vouchere de masă și vacanță 2024. Mai mult, cardurile vor putea fi folosite de beneficiari pentru plățile online. Două companii mari au lansat deja cardurile de acest fel.

Vouchere de masă și vacanță 2024. Au trecut deja 30 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial, ceea ce înseamnă că legea a intrat deja în vigoare. Angajații vor putea să beneficieze de carduri care vor înlocui tichetele de masă, de vacanță, cadou sau culturale.

Vouchere de masă și vacanță 2024. Legea spune că, la cererea angajatului, angajatorul care alege emiterea biletelor de valoare exclusiv ca instrument virtual poate să solicite oricând unității emitente să emită dispozitivul fizic al tichetelui de valoare sau al voucherului de vacanță.

Companiile care au anunțat deja lansarea cardurilor virtuale ce pot înlocui tichetele de masă, de vacanță, cadou sau tichetul cultural sunt Pluxee România (fosta Sodexo) și Edenred.

Pluxee România a transmis că continuă procesul de digitalizare a portofoliului de produse prin lansarea cardului virtual pe care îl vor putea folosi cei peste 35.000 de cienți și peste 2 milioane de angajați care folosesc produsele companiei într-o rețea de peste 55.000 de comercianți. Companiile ce dau carduri de beneficii pe lângă salariu vor avea posibilitatea să aleagă exclusiv varianta cardului virtual.

În ultimul an, aplicația Pluxee a avut peste 1 milion de utilizatori activi în România, iar tranzacțiile online și plățile cu telefonul au depășit numărul de 17 milioane.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button