Eveniment

VIDEO. Ce au găsit polițiștii în casa unui proxenet în vârstă de 25 de ani din Târgu Jiu

La data de 1 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în municipiul Târgu Jiu, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

“În urma perchezițiilor, la domiciliul unui bărbat, de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu și la o altă locație deținută, tot în localitate, de același bărbat, au fost descoperite și ridicate o armă letală de vânătoare cu țevi lungi și lise, juxtapuse, calibru 12 mm, două arme letale cu tevi scurte, tip pistolet, calibru 6,35 mm, fără serii de identificare, 8 cartușe de vânătoare cu alice, calibru 12 mm având capsa nepercutată și 17 cartușe cu glonț calibru 6,35 mm cu capsa nepercutată.

Totodată, în cadrul cercetărilor, a fost identificată și condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj o tânără, de 27 de ani, care ar fi fost determinată de bărbat să practice prostituția, în vederea obținerii de foloase materiale.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști, pentru 24 de orenși introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând să fie prezentat unității de parchet, cu propuneri procedurale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

VIDEO

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button