News

Vezi câte locuri de muncă sunt vacante în Gorj!

Vrei să te angajezi? ANOFM a publicat lista locurilor de muncă vacante la nivel național! 66.770 locuri de muncă la nivel naţional sunt disponibile, potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) www.anofm.ro

In momentul în care va fi operațională, Platforma unică (PULS) – realizată prin proiectul „Relația SPO cu angajatorii – eSPOR”, cod MySMIS 139164 va facilita accesul angajatorilor înregistrați în baza de date a ANOFM, a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă dar și operatorilor serviciului public de ocupare, în sensul că procesul de mediere pe piața muncii se va desfasura mult mai facil și cu un grad mare de eficiență.
Publicul larg va putea vizualiza pe platformă lista locurilor de muncă vacante după multiple filtre puse la dispoziția operatorului, cu condiția ca oferta să fie activă (să fie vorba despre locuri de muncă pentru care candidații încă nu au fost identificați de către angajator).

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button