Societate

Unul dintre afaceriștii importanți din Gorj, mort la doar 48 de ani, comemorat de soție: „Dac-ai fi știut, iubirea mea”

Florin Păduraru, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județul Gorj, a murit subit, la începutul anului 2018, în urma unui infarct. Florin Păduraru avea doar 48 de ani și era patronul societăţii  România Hidro Service, care realizează garnituri hidraulice, fiind unul dintre cei mai mari exportatori din judeţul Gorj. Florin Păduraru s-a născut pe 15.11.1970 așa că astăzi, în ziua când ar fi trebuit să împlinească 53 de ani, soția sa Mirela Păduraru a publicat un mesaj sfâșietor pe contul personal de socializare.

„Ar fi fost 53 … de ani … frumoși și plini de eforturi, dar si enorm de multe bucurii! Dac-ai fi știut, iubirea mea, să le VEZI și să le alegi
Azi, noi, ca-n fiecare an, te avem în suflet și în fapte dedicate special ȚIE, sufletului și omului FLORIN!
Zânele tale și echipa RHS țin mereu să reamintească celor din jur ce om minunat ai fost, căci restul se iartă și se vindecă.
Dragilor, din lumea asta, alegeți mereu SĂ VĂ IUBIȚI și să aveți grijă de sănătatea trupului, al sufletului și al minții voastre, că viața nu vă dă înapoi decât fix ce vă dați voi inși-vă, prin tot ceea ce faceți! Voi alegeți cum și cât trăiți, nimeni altcineva! Forța Universului vă dă un dar minunat, VIAȚA, iar voi o aveți așa cum decideți…prin tot ce faceți, gândiți și simțiți”, a scris pe Facebook Mirela Păduraru.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button