News

Un tânăr de 24 de ani și-a omorât ambii părinți, după care a sunat la 112

Un incident șocant a avut loc în această dimineață în județul Brașov. Un tânăr de 24 de ani din Săcele, judeţul şi-ar fi agresat mama şi tatăl, amândoi fiind găsiţi morţi, miercuri dimineaţă. Bărbatul se află în custodia Poliţiei, care a început cercetări în acest caz, după ce el însuși a sunat la 112.

Tânărul a sunat, miercuri dimineaţă, la 112, anunţând că şi-a agresat ambii părinţi. „Faţă de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de Poliţie, care a constatat că aspectele de violenţă sesizate se confirmă, a identificat şi imobilizat persoana bănuită şi a stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Braşov.

Tânărul de 24 de ani se află în custodia Poliţiei Braşov. Potrivit unor surse judiciare, nu s-a stabit până la acest moment dacă tânărul se afla sub influența substanțelor interzise. Este așteptat rezultatul probelor biologice. Persoanele ar fi fost ucise cu un cuțit. Urmează să fie stabilite condițiile și circumstanțele în care s-au produs faptele.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button