News

Un plutonier major a reușit o nouă performanță la ,,Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness 2023”

Plutonier major Lepădatu Ionuț, a reușit o nouă performanță la ,,Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness 2023”, care s-a desfăşurat, în perioada 31 octombrie – 06 noiembrie, în Spania, unde a obținut medalia de argint la proba Fitness challenge Silver – echipe și locul 6 la categoria Senior Men’s Physique.

Cei mai buni sportivi preocupați de aspectul fizic s-au reunit în Santa Sussana, motivați de dorința de ocupa un loc pe podium. Cu ambiție și determinare, Ionuț Lepădatu, a reușit să demonstreze și de această dată că este valoros.

Pentru Ionuț, sportul reprezintă în continuare un partener de încredere, furnizându-i forța necesară pentru îndeplinirea misiunilor de salvare a semenilor, a bunurilor și a mediului, și totodată oferindu-i claritatea pentru a lua cele mai bune decizii în momente critice. În luna septembrie a acestui an, Ionuț a participat la Campionatul Național de Culturism şi Fitness, unde a câștigat trei medalii de aur, obținând titlul de campion național. Ionuț, a obținut numeroase medalii și titluri, fiind vicecampion european, campion balcanic absolut și multiplu campion național, reușind să obțină în anul 2019 medalia de bronz la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button