News

Un jandarm din Gorj s-a trezit cu o sumă uriașă în cont

Sute de jandarmi de la o unitate din București au fost surprinși când și-au dat seama că nu și-au primit salariile în ziua plății din cauza unei erori administrative. Situația a devenit și mai tensionată când s-a descoperit că banii au fost, de fapt, direcționați către un coleg norocos, care s-a trezit cu o sumă impresionantă în contul său bancar.


Surse din Jandarmerie spun că jandarmul norocos este originar din Gorj, dar muncește în Capitală.

Eroarea administrativă i-a afectat pe angajații Jandarmeriei care aveau contul la o anumită bancă, iar norocosul și-a văzut contul cum a crescut spectaculos cu echivalentul a 300.000 de euro.

Odată ce s-a văzut cu banii în cont, jandarmul care s-a pricopsit cu salariile colegilor a realizat un video unde se amuză pe marginea sumei exorbitante primită.

„Ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți cumperi lamborghini, într-o lună iaht. Uite! Dau așa până mâine”, spune jandarmul.

Din păcate pentru el, bucuria i-a fost de scurtă durată întrucât, în urma sesizării acestei erori, acestuia i-a fost retrasă suma de bani.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București are zece brigăzi de jandarmi, adică circa 4.000 de angajați. În acest caz, au fost afectați doar cei care primeau salariul prin intermediul unei anumite bănci.

sursa: realitatea.net

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button