NewsȘtiri

Un cunoscut membru al Ansamblului Folcloric Cheile Oltețului din Polovragi a murit!


Cu durere în suflet, Ansamblul Folcloric Cheile Oltețului aduce un pios omagiu și un gând de recunoștință celui care a fost Sanda Nicolae ( Nea Pușcă sau Nea Culiță), artist, prieten și valoros membru al Ansamblului.
“Când iubirea pentru artă îți curge prin vene, alegi un loc bun pentru a-ți înfige rădăcinile și de a crește profesional. Așa a ales Nea’ Culiță ca în tinerețe să devină un membru important al ansamblului, fiind un talentat instrumentist și solist vocal. Suntem triști însă și invidioși: Dumnezeu a vrut să-i cânte doar Lui!
De astăzi Nea’ Culiță o să meargă la cer, poate să cânte în Corul Îngerilor sau, poate, să povestească celorlalți membrii ai ansamblului plecați în Cer despre nenumăratele festivaluri la care a participat alături de noi. Poate a vrut să meargă să-i vorbească dl Mesteacăn despre succesul formației de fluierași, dar și al ansamblului.
Nu știm ce a avut de gând Nea’ Culiță, dar un lucru însă este cert: A părăsit scena unul dintre cei mai prestigioși și prietenoși membrii ai ansamblului folcloric Cheile Oltețului.
A fost o onoare pentru noi să lucrăm alături de Domnia sa și vor rămâne mereu în amintirea noastră poveștile, glumele și sfaturile dumnealui. Sincere condoleanțe familiei, în aceste momente de grea încercare! Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească în pace” au transmis reprezentanții Ansamblului Folcloric Cheile Oltețului din Polovragi.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button