Lifestyle

Un cunoscut gorjean s-a certat cu iubita în parcare la Kaufland


La scurt timp după întoarcerea de la America Express au făcut terapie de cuplu și în urmă cu ceva timp vorbeau despre nuntă, însă, se pare, că tensiunea a pus din nou stăpânire pe celebrul cuplu format din celebrul designer Iulia Albu și gorjeanul nostru din Peștișani, Mike. 

Cei doi au avut ceva de împărțit chiar în parcarea magazinului Kaufland, așa că tensiunea s-a ridicat la cele mai înalte cote. CANCAN.RO a prezentat imaginile cu cei doi. 

În mașină s-a întâmplat ceva, cei doi s-au inflamat și a început cearta, chiar în parcarea de la Kaufland, scriu cei de la cancan.ro. 

“Mike a declanșat scânteia, au început reproșurile, cu unele gesturi, la care Iulia nu a reacționat. Pentru puțin timp, pentru că a venit, apoi, și replica ei. Câteva minute bune s-au ”înghesuit” și-n vorbe, în micuța mașină, după care au coborât. Tesiunea nu s-a ”evaporat”. Iubitul, care și-a șters în permanență ochelarii, și iubita, care și-a făcut de treabă pe telefon, s-au ignorat până la intrarea în supermarket. Acolo, Mike a pus o mână hotărâtă pe un coș, apoi, cei doi s-au instalat în fața ofertelor”, scrie sursa mai sus menționată. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button