Lifestyle

Un cunoscut afacerist din Târgu Jiu a dat lovitura! I s-a umplut contul de bani

Delia și afaceristul târgujian Răzvan Munteanu, trăiesc pe picior mare, cei doi sunt împreună de 14 ani și căsătoriți de 12 ani, iar afacerile și banii se învârt și rămân în familie. Pe lângă veniturile pe care artista le obține din evenimente și publicitate, soțul ei este se ocupă de cariera sa artistică, dar este și un important dezvoltator imobiliar și investitor în HoReCa. Însă, în ultimii ai, acesta ar fi investit sume importante de bani într-o afacere care le asigură un trai lipsit de griji.

Târgujianul Răzvan Munteanu a fost și este tot timpul în umbra Deliei, mânuind cu tact afacerile și investițiile familiei lor. Până să prindă având în piața imobiliară, Răzvan Munteanu se ocupa de cele două cluburi pe care le deține în centrul vechi al Capitalei. De ceva ani, afaceristul s-a implicat activ și în alte afaceri bănoase.

Delia și Răzvan Munteanu locuiesc acum într-un penthouse în zona de nord a Capitalei – imobil estimat la peste 1 milion de euro. Se pare că locuința a fost achiziționată în momentul în care cei doi ar fi devenit acționari la One United Properties – unii dintre cei mai valoroși dezvoltatori imobiliar din România. Ce înseamnă asta? Artista și soțul ei primesc un procent din vânzările companiei.

În urmă cu ceva timp, Răzvan Munteanu declara public faptul că este informat cu tot ceea ce ține de proeictul One Verdi Park, acolo unde ar deține mai multe imobile – printre care și penthouse-ul în care locuiește cu Delia.

„Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living. Este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă. Ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras”, spunea în 2020, Răzvan Munteanu, pentru Profit.ro.

 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button