News

Un copil şi bunica lui au fost curentați la un supermarket Kaufland

Un copil şi bunica lui au fost curentați la un supermarket Kaufland din Bucureşti. Incidentul a avut loc în timp ce aceștia luau un cărucior de cumpărături. Un cablu neizolat ar fi provocat incidentul.

Incident șocant într-un supermarket Kaufland din Capitală. O bunică de 54 de ani și nepotul ei în vârstă de 5 ani s-au curentat din cauza unui cablu neizolat. Femeia a leșinat, iar copilul a ajuns și el la spital după accidentul care s-a produs la magazinul Kaufland din Străulești. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit bunicii, inițial s-a curentat nepotul ei. Copilul a atins barele metalice care despart șirurile de cărucioare de cumpărături de la Kaufland și a început să plângă şi să spună că s-a curentat.

Iniţial, bunica nu l-a crezut şi a pus şi ea mâinile pe barele respective, doar că mâinile i s-au încleştat pe bare din cauza curentului electric care trecea prin ele. Femeia a leşinat, iar când şi-a revenit a anunţat conducerea magazinului.

În cele din urmă, femeia şi copilul au ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare. Starea lor este bună acum, iar victima a depus însă plângere la poliţie. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa: realitatea.net

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button